SmartLog

Aalborg Havn som strategisk og operationel logistisk knudepunkt


Dato og tid

Tirsdag d. 13. februar 2018 kl. 08:30 til 11:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 8. februar 2018 kl. 15:00

Sted

Aalborg Havn
Langerak 19
9220 Aalborg
Denmark

Arrangør

SmartLog
+45 25200939
info@smartlog.nu

SmartLog inviterer i samarbejde med Aalborg Havn til halvdagsseminar. Dagens fokus er havnens salg og at skabe en organisatorisk forståelse for den udvikling, som Aalborg Havn står overfor.

De nordjyske havne er væsentlige spillere i den regionale infrastruktur og godsstrømmene øges i regionen. Aalborg Havn arbejder derfor strategisk med at udvikle nye intelligente, logistiske løsninger og stræber kontinuerligt efter at imødekomme de behov, der fremadrettet opstår. De strategiske planer omsættes til operationelle aktiviteter og virksomhederne, der har/får placering på havnen samt i regionen er væsentlige spillere i denne udvikling.

Derfor er det interessant at se på, hvordan vi skaber regional og lokal udvikling omkring et logistikknudepunkt som Aalborg Havn – herunder hvilke muligheder, der er for optimering hos din virksomhed. Rasmus Munk Kolind fra Aalborg Havn sætter fokus på processen fra strategi til nye ydelser, herunder salgsprocessen i forhold til værdiskabelse for og tiltrækning af relevante virksomheder.

Program

Kl. 08.30    Velkomst v/projektleder Henrik Straarup 
                  Præsentation af Aalborg Havn og strategiske perspektiver på
                  virksomheden inkl. cases om, om hvordan havnen kan skabe
                  værdi for kunderne v/Rasmus Munk Kolind,
                  Account 
Manager/Container & Rail

Kl. 10.00    Busrundsvisning på havnen

Kl. 11.00    Frokostanretning og dialog

Kl. 11.30    Tak for i dag

Målet med dagens arrangement er at give SmartLogs medlemmer et unikt indblik i Aalborg Havns organisation, hvor SmartLogs medlemmer kan høre om og få forståelse for den organisatoriske og infrastrukturelle logistik. Efter dagens program vil der være mulighed for at netværke med klyngens øvrige medlemmer.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

SmartLog
+45 25200939
info@smartlog.nu