SmartLog

ET KIG BAG KULISSEN: Hirtshals Havn


Dato og tid

Tirsdag d. 19. juni 2018 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. juni 2018 kl. 12:00

Sted

Nordsøen - mødelokale: Doggerbanke
Willemoesvej 2,
9850 Hirtshals
Denmark

Arrangør

SmartLog
+45 25200816
hest@aalborg.dk

Vi giver dig muligheden for at komme med bag kulissen hos et af regionens største logistikcentre – Hirtshals Havn.

I samarbejde med Hirtshals Havn inviterer SmartLog dig med på et helt unik besøg til et af regionens største logistikcentre! Kom med når Havnedirektør, Jens Kirketerp Jensen, tager os med på en rejse rundt i havneområdet – her får du et indblik i havens udvikling, ydelser og logistikløsninger.

Hirtshals Havn har skabt et havne-netværk bestående af; Göteborg havn (SE), Risavika Havn (NO), Grenland Havn (NO), Bergen Havn (NO), Larvik Havn (NO), Kristiansand Havn (NO), Zeebrugge Havn (BE) og selvfølgelig Hirtshals Havn (DK). Desuden har Hirtshals Havn regelmæssige forbindelser til Færøerne og Island, hvilket placerer havnen i et centrum af unikke forretningsmuligheder. Tilsammen repræsenterer havne-netværket et utal af kombinationer inden for søtransport, vejtransport og potentielt banetransport, hvilket sikrer en effektiv, bæredygtig og konkurrencedygtig transportløsning. Ved at kombinere og tænke kreativt kan vareejere og transportører, i mange tilfælde, opnå en mere attraktiv transportløsning, end hvis de udelukkende tager udgangspunkt i vejtransport.

SmartLog sørger for en bus, der transporterer os rundt i havneområdet i forbindelse med rundvisningen.


Hirtshals Havn d. 19. juni kl. 14:00-16:00

Har du spørgsmål til havnerundturen, tøv da ikke med at kontakte netværksfacilitator Jens Uggerhøj på tlf. 4095 1110 eller ju@smartlog.nu.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

SmartLog
+45 25200816
hest@aalborg.dk