SmartLog

Logistisk LederNetværk besøger Aalborg Havn


Dato og tid

Tirsdag d. 17. april 2018 kl. 14:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 12. april 2018 kl. 15:00

Sted

Aalborg Havn
Langerak 19
9220 Aalborg
Denmark

Arrangør

SmartLog
+45 25200939
info@smartlog.nu

SmartLog inviterer Logistisk Ledernetværk til besøg hos Aalborg Havn Logistik (AHL)

De nordjyske havne er væsentlige spillere i den regionale infrastruktur og godsstrømmene øges i regionen. Du får nu  muligheden for at få unik indsigt i en virksomhed som Aalborg Havn

Aalborg Havns vision er at blive den mest intelligente logistiske havn på det skandinaviske marked og arbejder derfor strategisk med at udvikle nye intelligente, logistiske løsninger. De virksomheder, der har/får placering på havnen samt i regionen er væsentlige spillere i denne udvikling.

Dagens fokus, i Logistisk Ledernetværk, er at skabe en optimeret forståelse for den udvikling, som Aalborg Havn står overfor, samt at få givet nogle kvalitative input til de ydelser, AHL med fordel kan sikre.

Rasmus Munk Kolind fra Aalborg Havn sætter fokus på processen fra strategi til nye ydelser, herunder fokus på godsets bevægelse på jernbanen, søtransport og ikke mindst lagerfunktionen på havnen.

Program

Kl. 14.00   
Velkomst og præsentation af Aalborg Havn og perspektiver på AHL inkl. cases om, om hvordan havnen skaber værdi for kunderne
v/Rasmus Munk Kolind, Account Manager/Container & Rail

Kl. 15.00    
Busrundvisning på havnen, incl. besøg hos RAL og Danske Fragtmænd

Kl. 16.30   
Lidt godt til ganen og dialog om observationer/betragtninger fra Logistisk Ledernetværk

Kl. 17.00    
Tak for i dag

Efter dagens program vil der være mulighed for at deltage i netværksmiddag i Aalborg by, såfremt der måtte være interesse for dette.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Henrik Straarup på tlf. 2520 0816 eller hest@aalborg.dk.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

SmartLog
+45 25200939
info@smartlog.nu