SmartLog

VIP-arrangement: Logistik og livet som soldat i det danske forsvar


Dato og tid

Torsdag d. 7. juni 2018 kl. 12:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 1. juni 2018 kl. 16:00

Sted

Trænregimentet - Aalborg Kaserner
Gammel Høvej 34
9400 Nørresundby
Denmark

Arrangør

SmartLog
+45 25200816
hest@aalborg.dk

I samarbejde med Trænregimentet hos Aalborg Kaserner inviterer Team SmartLog til VIP-arrangement eksklusivt for SmartLog-medlemmer. Ligesom ved tidligere VIP-arrangementer har vi planlagt en dag for jer, der forener faglighed og socialt samvær. Denne gang i en spændende kombination, der både kommer til at kræve koncentration, videbegær, styrke, udholdenhed og forhåbentlig smurte lattermuskler. 

Når faglighed og socialt samvær går hånd i hånd
Traditionen tro holder vi kortene ganske tæt til kroppen, når det kommer til dagens program. Vi kan dog godt afsløre, at du får et helt unikt indblik i logistikken i det danske forsvar, samtidig med vi får muligheden for at dyrke det sociale fællesskab i netværket inden for Forsvarets rammer - men vær beredt! Der er risiko for jord under neglene og for at få sved på panden - der er derfor en rigtig god idé at være praktisk klædt på i tøj, der tillader en høj grad af bevægelighed og alternativt et sæt skiftetøj. 

Dagens program
Vi starter dagen med fælles frokost og briefing kl. 12.00 og slutter med fælles grillhygge kl. 19.00 og frem til klokken senest 22.00.

Tilmelding
Vi kan godt love dig, at dagens program sikrer dig oplevelser, som ellers ikke er mulige for civile - gå ikke glip af denne mulighed og tilmeld dig senest torsdag d. 24/5.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til arrangementet eller lignende, er du velkommen til at kontakte Henrik Lykke Straarup på tlf. 2520 0816 eller hest@aalborg.dk.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

SmartLog
+45 25200816
hest@aalborg.dk