SmartLog

Logistikkens Dag 2018 - Klar til fremtiden


Dato og tid

Onsdag d. 5. december 2018 kl. 08:30 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 4. december 2018 kl. 08:00

Sted

Aalborg Kongres- og kulturcenter
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

SmartLog
Anne-Mette Madsen
+45 25200939
anma@aalborg.dk

Klar til fremtiden

Logistikkens Dag 2018

Logistikkens Dag 2018 tager med overskriften, "Klar til fremtiden", et dybere dyk ned i teknologiens kunstige intelligens, det krævende behov for agilitet samt adfærd og forandringer i takt med udviklingen af en virksomhed. På konferencen ser vi nærmere på, hvorledes konstante forandringer, teknologiens udvikling og kravet til agilitet i helhed har indflydelse på organisationen. Teknologierne banker på, og denne udvikling kræver forandringer i organisationen på alle ledelsesniveauer. Hvordan tackler vi virksomhedens forandringer og medarbejdernes adfærd? Bæredygtighed er ligeledes ved at blive et ”Need-to-have”- topic på dagsorden og indgår i endnu højere grad i fremtidens virksomhed.

En række inspirerende oplægsholdere indtager scenen og inddrager os i, hvilke udfordringer deres virksomhed har haft inden for følgende emner:

 • Adfærd og forandringer
  Teknologierne banker på, og denne udvikling kræver forandringer i organisationen på forskellige ledelsesniveauer. Vi ser nærmere på, hvordan man som virksomhed implementerer teknologier og skaber gode arbejdsrutiner i samarbejde med teknologien. Vi tager fat på udfordringen gennem en række cases, hvor der bliver præsenteret brugbare metoder og værktøjer.

 • Agilitet i virksomheden
  Kunderne er evigt på jagt efter unikke produkter, og det kræver at produktionen er omskiftelig. På konferencen ser vi nærmere på agil produktion og tætte partnerskaber med kunderne.

 • Kunstig intelligens
  Kunstig intelligens er den fremtidsteknologi, som formentlig har størst potentiale for at skabe markante ændringer i vores dagligdag. Med hvad er kunstig intelligens, hvordan bliver teknologien en del af vores virksomhed, og skal vi være nervøse, når maskiner begynder at kunne tænke selv? Hvordan bruger virksomheder kunstig intelligens i dag? Vi vil forsøge at komme med bud på, hvordan vi kan implementere kunstig intelligens i logistikkæden.

 • Bæredygtighed
  Bæredygtighed har fyldt meget de seneste år. Det kommer ikke til at fylde mindre, og derfor er det væsentligt, at virksomhederne tager den bæredygtige udfordring op. Som inspiration kigger vi i år nærmere på et par virksomheder, der har gjort bæredygtighed til en forretningsmæssig fordel.

Logistikkens Dag 2018 er tilrettelagt af SmartLog i et tæt samarbejde med Dansk Industri (DI).

Læs programmet her

Vi gør opmærksom på, at der er et NO-show gebyr ved udeblivelse uden man har meldt afbud, hvilket skal ske senest 2 dage før.Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

SmartLog
Anne-Mette Madsen
+45 25200939
anma@aalborg.dk